Feltöltve:

Sült nyúl

timer 110
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
majoránna2 teáskanál
citromlé0.3 dl
petrezselyemzöld1 csokor
olaj0.5 dl
fokhagymagerezd3 darab
liszt2 evőkanál
nyúl1 darab
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke2 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A nyulat tisztítsuk meg, ha szükséges. Dörzsöljük be a Sült csirke fűszerkeverékkel és hagyjuk pihenni 1 órán keresztül.

2. lépés

Az olívaolajat alaposan dolgozzuk össze a citromlével. Adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet, majoránnát, borsot és a préselt fokhagymát.

3. lépés

A nyulat vágjuk nagy darabokra,kenjük be mindenhol margarinnal, majd helyezzük hőálló edénybe és 230 fokos sütőben süssük addig, amíg meg nem pirul.

4. lépés

Vegyük lejjebb a hőmérsékletet 180 fokra és öntsük le a nyulat a citromos olajjal. Takarjuk le alufóliával és süssük kb. 60 percig, folyamatosan locsolva a húst az olajjal.

5. lépés

Ha a hús megpuhul, szedjük ki és tegyük félre. A szószból pár kanállal vegyünk ki, keverjük hozzá a lisztet, majd öntsük vissza a maradék szószba és forraljuk fel. A húst a szósszal leöntve tálaljuk. Adjunk mellé lencsét, vagy burgonyapürét.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem