Sült libacomb párolt káposztával és nudlival a Főételek kategóriában
A libacombokat megmossuk. A répákat megtisztítjuk és felkarikázzuk.A fokhagymát megpucoljuk. Egy akkora edényben, amibe majd beleférnek a combokis, a zöldségeket felöntjük vízzel, beledobjuk a Knorr tyúkhúsleves-kockákat, és felfőzzük a levest.
Közben a combokat borssal bedörzsöljük.Ha felforrt a leves, beletesszük a combokat, és nagyjából egy órát (vagy amíg a villa könnyedén nem hatol a húsba) főzzük.
Ha megpuhult a hús, kivesszük a combokat, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre fektetjük őket, bőrös oldallal felfelé. 200 °C-on nagyjából fél óra alatt ropogósra sütjük.
A lila káposztát legyaluljuk, majd 1 evőkanál sóval átforgatjuk. A libazsírt felhevítjük, a vékony csíkokra vágott lila hagymát megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a káposztát, sózzuk, borsozzuk,a cukorral és a köménnyel megszórjuk. Lefedve, néha megkeverve pároljuk. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a kockákra vágott almát. Az edényt lefedve a forró gőzben ezek is gyorsan megpuhulnak.
A nudlihoz a burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és összetörjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, hozzákeverjük a tojást, majd a liszttel összedolgozzuk. Ujjnyi hengereket sodrunk belőle, majd 4 cm-es darabokra vágjuk, és lobogó, sós vízben kifőzzük őket. A liba mellé tálaljuk a káposztával együtt.