Sült karaj tormás öntettel a Főételek kategóriában
Mossuk meg a húst, majd tisztítsuk meg a hártyáktól. Dörzsöljük be a Grill fűszerkeverékkel, majoránnával és fokhagymával. A tálat, melybe a húst rakjuk fedjük le fóliával és tegyük hűvös helyre minimum egy órára (legjobb ha 24 órát pihentetjük).
Ezután a húst süssük meg forró olajon serpenyőben, tegyük át egy hőálló tálba és tegyük 190 fokos sütőbe 50 percre. A sütés felénél öntsünk alá két pohár vizet.
Miután megsült, tegyük félre a húst, a levét (szószt) pedig egy szűrőn keresztül öntsük át egy kisebb edénybe. Adjunk hozzá ízlés szerint még Knorr Delikátot, majd forraljuk fel.
A tormát tegyük szűrőbe és alaposan nyomkodjuk ki a levét. Adjuk hozzá az öntethez. Főzzük még kb. 5 percig kis lángon.
A húst szeletekre vágva, szósszal leöntve tálaljuk.