Feltöltve:

Sült kacsacomb, velesült hagymás burgonyával

timer 90
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma25 dekagramm
burgonya60 dekagramm
kacsacomb4 darab

Sült kacsacomb, velesült hagymás burgonyával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A kacsacombokat megtisztítjuk, a tokokat, ha szükséges kis késsel kiszedjük. Ezután ízlés szerint fűszerezzük a KNORR Szárnyas Fűszervarázzsal és egy kevés majoránnával.

2. lépés

Előmelegített sütőben (160-170°C) először alufóliával lefedve sütjük, amíg félig meg nem puhul.

3. lépés

Ezután a fóliát levesszük és hozzátesszük a cikkekre vágott burgonyát és hagymát, majd készre sütjük. Kínálhatunk mellé párolt lila-káposztát is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem