olaj | 4 evőkanál |
---|---|
szójaszósz | 1 evőkanál |
zöld paprika | 1 darab |
sertés tarja | 400 gramm |
őrölt erőspaprika | 1 csipetnyi |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 darab |
piros paprika | 1 darab |
ketchup | 1 evőkanál |
sárga paprika | 1 darab |
Sült hús paprikával a Főételek kategóriában
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg. Vágjuk fel négy szeletre és enyhén klopfoljuk ki.
A paprikákat vágjuk csíkokra vagy nagy kockákra.
Készítsük el a pácot: az összemorzsolt Fokhagymás Ízbombát keverjük össze az őrölt paprikával. Ezután keverjük el az olajjal, szójaszósszal és ketchuppal.
Kenjük be a hússzeleteket a páccal, szórjuk meg borssal és tegyük a hűtőbe egy órára.
Tegyük a húst a forró grillrácsra és süssük 8-8 percig mindkét oldalát. A sütés felénél tegyük a grillrácsra a paprikákat is és süssük 3-4 percig. Tálalás előtt borsozzuk meg.