tojás | 4 darab |
---|---|
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 evőkanál |
Globus Mustár | 8 teáskanál |
virsli | 4 darab |
törött fekete bors | csipetnyi |
hot dog kifli | 8 darab |
Sült hot dog a Előételek kategóriában
A stanglik mindkét végét levágjuk, majd fakanál nyelével úgy fúrjuk ki hosszában a kifliket, hogy kitolhassuk belőle a kifli puha belsejét.
A virslik bõrét lehúzzuk (ha van), kevés mustárral bekenjük és belenyomjuk a kifli üregébe. A tojásokat felverjük, belekeverjük a megtisztított, zúzott fokhagymát a KNORR gyros fűszert meg a törött borsot. Az ízesített tojásba belemártogatjuk a kifliket, és legalább 10 percig hagyjuk állni, hogy a folyadékot beszívják. Addig mártogatjuk, amíg a tojásból csak egy csepp is marad.
Ezután forró olajba tesszük a kifliket, és 2-3 perc alatt szép pirosra megsütjük. Papírtörülközőre rakjuk, hogy az beszívhassa a fölösleges olajat. Azonnal, még melegen tálaljuk.