Sült gnocchi bolognese szósszal, spenóttal
Sült gnocchi bolognese szósszal, spenóttal
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • darált hús - 30 dekagramm
  • előhűtött gnocchi - 50 dekagramm
  • Knorr Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • olíva olaj - 2 evőkanál
  • spenót levél - 10 dekagramm
  • pizza mozzarella - 15 dekagramm
  • kockázott paradicsom konzerv - 1 doboz

Elkészítés:

  1. A gnocchit főzzük meg annak tasakján olvasott javaslat alapján. Csepegtessük jól le, tegyük egy tűzálló tálba.
  2. A húst pirítsuk meg az olajon. Adjuk hozzá a paradicsomkonzervet, a dobozt öblítsük ki fél deci hideg vízzel, ezt is öntsük hozzá. Keverjük bele a Knorr Bolognai Fix-et, lassú közepes lángon főzzük 5 percig. Az utolsó fél percben adjuk hozzá a spenótot, keverjük el, és röviden forraljuk össze.
  3. Öntsük a gnocchira a kész mártást, szórjuk meg a reszelt pizza mozzarellaval, és tegyük 180 ° C-ra előmelegített sütőbe. Süssük 15 percig.