Sült garnálarákok zöldséges tésztával
Sült garnálarákok zöldséges tésztával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • oregánó - 4 darab
  • olíva olaj - 5 evőkanál
  • Knorr Zöldségleveskocka - 2 darab
  • szójaszósz - 5 evőkanál
  • póréhagyma - 1 darab
  • tészta - 400 gramm
  • kaliforniai paprika - 1 darab
  • lilahagyma - 1 darab
  • garnélarák - 300 gramm
  • curry fűszerkeverék - 1 evőkanál
  • reszelt parmezán sajt - 3 dekagramm

Elkészítés:

  1. A Knorr Zöldségleves-kockából készült alaplében főzzük meg a tésztát al dente (roppanósra).
  2. Kockázzuk fel a paprikát, a lilahagymát és a póréhagymát vágjuk vékony szeletekre. Reszeljük le a sajtot, aprítsuk fel az oregánót.
  3. A rákokat süssük pár percig forró olíva olajon.
  4. Adjuk hozzá a zöldségeket és pirítsuk együtt pár percig.Ízlés szerint ízesítsük sóval, őrölt fehérborssal.
  5. A végén adjuk hozzá a lecsepegtetett tésztát és szójaszószt, majd pirítsuk együtt 2 percig. A kész ételt szórjuk meg a vágott oregánóval és reszelt parmezán sajttal.