oregánó | 4 darab |
---|---|
olíva olaj | 5 evőkanál |
Knorr Zöldségleveskocka | 2 darab |
szójaszósz | 5 evőkanál |
póréhagyma | 1 darab |
tészta | 400 gramm |
kaliforniai paprika | 1 darab |
lilahagyma | 1 darab |
garnélarák | 300 gramm |
curry fűszerkeverék | 1 evőkanál |
reszelt parmezán sajt | 3 dekagramm |
Sült garnálarákok zöldséges tésztával a Főételek kategóriában
A Knorr Zöldségleves-kockából készült alaplében főzzük meg a tésztát al dente (roppanósra).
Kockázzuk fel a paprikát, a lilahagymát és a póréhagymát vágjuk vékony szeletekre. Reszeljük le a sajtot, aprítsuk fel az oregánót.
A rákokat süssük pár percig forró olíva olajon.
Adjuk hozzá a zöldségeket és pirítsuk együtt pár percig.Ízlés szerint ízesítsük sóval, őrölt fehérborssal.
A végén adjuk hozzá a lecsepegtetett tésztát és szójaszószt, majd pirítsuk együtt 2 percig. A kész ételt szórjuk meg a vágott oregánóval és reszelt parmezán sajttal.