Feltöltve:

Sült debreceni vadas zöldségraguval

timer 30
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl1 dl
olaj2 evőkanál
hagyma1 darab
cukkini20 dekagramm
piros kaliforniai paprika1 darab
Debreceni kolbász2 darab
Globus Mustár1 evőkanál
Knorr Vadas alap1 csomag

Elkészítés

1. lépés

A debreceni kolbászokat hosszában félbevágjuk, kevés zsiradékon megsütjük. Kivesszük és melegen tartjuk.

2. lépés

A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felkarikázott hagymát, a felkockázott cukkinit és a kicsumázott, felkockázott paprikát. Kb. 3 perc után felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas alappal és ízesítjuk a mustárral, citromlével, tejföllel. Kevergetve felforraljuk és 5 percig főzzük.

3. lépés

Az elkészült szószt a félbevágott sült debrecenikre kanalazva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem