Feltöltve:

Sült debreceni vadas zöldségraguval

timer 20
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz5 dl
vöröshagyma1 darab
citromlé1 evőkanál
napraforgó olaj2 evőkanál
cukkini20 dekagramm
mustár1 evőkanál
kaliforniai paprika1 darab
Debreceni kolbász30 dekagramm
12%-os tejföl1 dl
Knorr Vadas alap1 csomag

Elkészítés

1. lépés

A debreceni kolbászokat hosszában félbevágjuk, kevés zsiradékon megsütjük, majd kivesszük és melegen tartjuk.

2. lépés

A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felkarikázott hagymát, a felkockázott cukkinit és a kicsumázott, felkockázott paprikát.

3. lépés

Kb. 3 perc után felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas alappal és mustárral, citromlével, tejföllel ízesítjük.

4. lépés

Kevergetve felforraljuk és 5 percig főzzük. Az elkészült szószt a félbevágott sült debrecenire kanalazva tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem