Sült csirkemell, idény salátával, sült paprika-padlizsán mártogatóssal
Sült csirkemell, idény salátával, sült paprika-padlizsán mártogatóssal
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 40 dekagramm
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 csomag
  • citromlé - 1 evőkanál
  • olíva olaj - 2 evőkanál
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 1 darab
  • padlizsán - 1 darab
  • avokádó - 1 darab
  • Globus Ketchup - 8 evőkanál
  • rukkola - 1 csomag
  • retek - 1 csomag
  • paradicsompaprika - 2 darab

Elkészítés:

  1. A padlizsánt és a kicsumázott paradicsompaprikát kevés olívaolajjal forró serpenyőben megsütjük, sütés után a héját leszedjük.
  2. A csirkemelleket befűszerezzük a KNORR Szárnyas Fűszervarázzsal, és a visszamaradt olajon szintén megsütjük.
  3. A padlizsánt és a paprikákat a héjából kikapart avokádóval pürésítjük. Sóval, borssal, a KNORR Fokhagymás Ízbombával és a citromlével ízesítjük. Belekeverjük a GLOBUS Ketchupot, és hűtőben lehűtjük a közben megsült csirkemellel együtt.
  4. Ezután megmossuk és daraboljuk az idényzöldségeket és a salátákat.
  5. Tányérra halmozzuk, az összekevert zöldségeket ízlésesen elrendezzük, a tetejére pedig szeleteket vágunk a csirkemellekből.
  6. Külön kis edényben kínálunk mellé a kihűlt paprikamártogatósból.