Feltöltve:

Sült csirkemell, idény salátával, sült paprika-padlizsán mártogatóssal

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirkemell filé40 dekagramm
Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 csomag
citromlé1 evőkanál
olíva olaj2 evőkanál
Knorr Fokhagymás Ízbomba1 darab
padlizsán1 darab
avokádó1 darab
Globus Ketchup8 evőkanál
rukkola1 csomag
retek1 csomag
paradicsompaprika2 darab

Sült csirkemell, idény salátával, sült paprika-padlizsán mártogatóssal a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A padlizsánt és a kicsumázott paradicsompaprikát kevés olívaolajjal forró serpenyőben megsütjük, sütés után a héját leszedjük.

2. lépés

A csirkemelleket befűszerezzük a KNORR Szárnyas Fűszervarázzsal, és a visszamaradt olajon szintén megsütjük.

3. lépés

A padlizsánt és a paprikákat a héjából kikapart avokádóval pürésítjük. Sóval, borssal, a KNORR Fokhagymás Ízbombával és a citromlével ízesítjük. Belekeverjük a GLOBUS Ketchupot, és hűtőben lehűtjük a közben megsült csirkemellel együtt.

4. lépés

Ezután megmossuk és daraboljuk az idényzöldségeket és a salátákat.

5. lépés

Tányérra halmozzuk, az összekevert zöldségeket ízlésesen elrendezzük, a tetejére pedig szeleteket vágunk a csirkemellekből.

6. lépés

Külön kis edényben kínálunk mellé a kihűlt paprikamártogatósból.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem