Sült csirkecomb zöldségágyon
Sült csirkecomb zöldségágyon
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 4 dekagramm
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 evőkanál
  • fokhagymagerezd - 3 darab
  • tejszín - 1 dl
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • zöld paprika - 1 darab
  • csiperkegomba - 10 dekagramm
  • cukkini - 1 darab
  • fehérbor - 1 dl
  • padlizsán - 1 darab
  • csirkecomb - 4 darab
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 1 evőkanál
  • sárga paprika - 1 darab
  • morzsolt kakukkfű - 1 teáskanál
  • rövid cső tészta - 25 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csirkecombokat kifilézzük (kicsontozzuk) befűszerezzük a KNORR fűszerrel és serpenyőben ropogósra sütjük, melegen tartjuk. A csőtésztát kifőzzük.
  2. A zöldségeket alaposan megmossuk. Cukkinit, padlizsánt és a paprikákat nagyobb kockákra vágjuk. Gombát cikkekre vágjuk. Kevés hevített margarinon lepároljuk őket, Delikát 8-al, kevés áttört fokhagymával, morzsolt kakukkfűvel és száraz fehérborral ízesítjük és 1 dl tejszínnel dúsítjuk.
  3. Összekeverjük a kifőtt tésztával. Ezt a zöldséges tejszínes csőtésztát körítjük a sült csirkecombok mellé.