Rama Vajas Íz | 4 dekagramm |
---|---|
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
fokhagymagerezd | 3 darab |
tejszín | 1 dl |
Delikát ételízesítő | 1 teáskanál |
zöld paprika | 1 darab |
csiperkegomba | 10 dekagramm |
cukkini | 1 darab |
fehérbor | 1 dl |
padlizsán | 1 darab |
csirkecomb | 4 darab |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 evőkanál |
sárga paprika | 1 darab |
morzsolt kakukkfű | 1 teáskanál |
rövid cső tészta | 25 dekagramm |
Sült csirkecomb zöldségágyon a Főételek kategóriában
A csirkecombokat kifilézzük (kicsontozzuk) befűszerezzük a KNORR fűszerrel és serpenyőben ropogósra sütjük, melegen tartjuk. A csőtésztát kifőzzük.
A zöldségeket alaposan megmossuk. Cukkinit, padlizsánt és a paprikákat nagyobb kockákra vágjuk. Gombát cikkekre vágjuk. Kevés hevített margarinon lepároljuk őket, Delikát 8-al, kevés áttört fokhagymával, morzsolt kakukkfűvel és száraz fehérborral ízesítjük és 1 dl tejszínnel dúsítjuk.
Összekeverjük a kifőtt tésztával. Ezt a zöldséges tejszínes csőtésztát körítjük a sült csirkecombok mellé.