Sült csirkecomb vele sült zöldségekkel a Főételek kategóriában
A zöldségeket (összesen kb. 1 kg) hámozzuk meg és daraboljuk föl pár centis darabokra. Tegyük egy tepsibe őket.
Szórjuk meg egy kiskanál csirkés Delikáttal, locsoljuk meg olíva olajjal. A fokhagymát zúzzuk szét és tegyük a zöldségek közé (a héját rajta hagyhatjuk) a rozmaring ágacskákkal együtt. Szórjuk meg fekete borssal is és jól keverjük össze.
A csirkecombokat tisztítsuk meg és kenjük be 2 kiskanál csirkés Delikáttal és olíva olajjal. Tegyük őket a zöldségekre. Takarjuk le alufóliával.
A 210 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 15-20percig süssük lefedve, hogy a keményebb zöldségek is kezdjenek puhulni. Ezután vegyük le a fóliát, a hőmérsékletet vegyük le 190 fokra és süssük készre az ételt kb. 15-20 perc alatt. A combokat időnként locsoljuk meg a tepsi aljában összegyűlt olíva olajjal és a kisülő zsírral.
Ha kész, pár perc után egyben tálalhatjuk.