Sült csirkecomb trópusi mázban a Főételek kategóriában
A lime héját reszeljük le, majd facsarjuk ki a levét. A gyömbért hámozzuk meg és vágjuk nagyon apróra vagy reszeljük le . A lekvárt keverjük el a ketchuppal a Fűszerkeverékkel, gyömbérrel a lime-lével és a reszelt héjával.
Mossuk meg a csirkehúst, szárítsuk jól le és tegyük a pácba. Pácoljuk 30-40 percig.
A pácolt húst tegyük egy hőálló edénybe és fóliával letakarva süssük 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig. Ügyeljünk, hogy a fólia ne érjen hozzá a húshoz, mert sütés közben ráéghet.
Vegyük le a fóliát és süssük még 10-15 percig, hogy a pác szépen rápiruljon a csirkecombokra. Tálaljuk trópusi gyümölcsszeletekkel díszített rizzsel.