Sült csirkecomb fűszeres burgonyával
Sült csirkecomb fűszeres burgonyával
  • timer105 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 csomag
  • olaj - 1 dl
  • burgonya - 1 kilogramm
  • csirke alsócomb - 8 darab

Elkészítés:

  1. A szárnyas fűszervarázzsal egy tálban összedolgozzuk kb. 1 dl olajjat. A csirkecombokat enyhén megsózzuk, belehelyezzük a pácba és kb. 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
  2. A burgonyát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, majd egy jénai tálba helyezzük. Ízlés szerint sózzuk, majd a csirkének készített páclevet ráöntjük és összedolgozzuk. A burgonya tetején elhelyezzük a csirkét és lefedjük a jénai tál tetejével.
  3. 180 fokos előmelegített sütőben, 1,5 óra alatt szép pirosra sütjük.