sárgarépa | 1 darab |
---|---|
petrezselyemzöld | 1 evőkanál |
babérlevél | 1 darab |
fehérrépa | 1 darab |
Knorr Zöldségleveskocka | 1 darab |
olajbogyó | 50 gramm |
feketebors | 3 darab |
hagyma | 1 darab |
gomba | 50 gramm |
citrom | 1 darab |
savanyú uborka | 2 darab |
süllő filé | 700 gramm |
Knorr Milánói makaróni alap | 1 csomag |
Süllő orosz módra a Főételek kategóriában
A Knorr Zöldségleves-kockát főzzük meg egy nagyobb lábosban 250 ml vízben.
A halfilét bőrével együtt vágjuk darabokra. Mindegyik adagon csináljunk két bevágást. Tegyük a leveses lábosba bőrével lefelé.
Vágjuk fel a fehérrépát, sárgarépát és hagymát vékony csíkokra. Adjuk a leveshez pár borsszemmel, babérlevéllel együtt és lassú tűzön 20 percig főzzük.
Az uborkákat reszeljük le.
Készítsük el a Knorr Milánói makaróni alapot 250 ml vízzel elkeverve. Vágjuk fel a gombát.
Vegyük ki a halat, a zöldségekhez adjuk hozzá a felvágott gombát, az olajbogyókat és az uborkát.