Hellmann's majonéz | 100 gramm |
---|---|
bok choy | 600 gramm |
reszelt gyömbér | 10 gramm |
chili paprika | 1 darab |
lime | 1 darab |
koriander zöld | 1 csokor |
szezámolaj | 2 teáskanál |
hátszín | 400 gramm |
---|---|
szójaszósz | 80 milliliter |
reszelt gyömbér | 10 gramm |
szezámolaj | 2 evőkanál |
zúzott fokhagymagerezd | 1 darab |
szezámmag | 1 evőkanál |
olaj | 2 evőkanál |
szárított shitake gomba | 100 gramm |
ciabatta vagy bagett | 4 darab |
Steak szendvics bok choy salátával és shitake gombával a Előételek kategóriában
Vágjuk a hátszínt vékony szeletekre. Keverjük össze a szójaszósszal, a szezám olajjal, gyömbérrel, a finomra vágott, kimagozott chili paprikával, és a fokhagymával. Hagyjuk legalább egy órát így pácolódni.