Steak pác mézzel, zöldfűszerekkel
Steak pác mézzel, zöldfűszerekkel
  • timer0 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

    600-800 g húshoz

    • olívaolaj - 50 milliliter
    • Globus Majonéz - 2 evőkanál
    • méz - 1 evőkanál
    • babérlevél - 2 darab
    • kakukkfű ág - 2 darab
    • zúzott gerezd fokhagyma - 2 darab

    Elkészítés:

    1. Keverjük össze a majonézt a mézzel, olajjal.
    2. Kenjük be vele alaposan a marhahús szeleteket, és helyezzük közéjük a zöldfűszereket és a zúzott fokhagymát.
    3. Hagyjuk lefóliázva állni a pácban - szobahőmérsékleten – 2-2.5 órát.
    4. Sütés előtt távolítsuk el róla a zöldfűszereket és a fokhagymát és sózzuk meg a húst.