sárga cukkini | 1 darab |
---|---|
zöld cukkini | 1 darab |
Knorr Sajtszósz alap | 1 csomag |
aszalt paradicsom | 100 gramm |
fokhagyma gerezd | 2 darab |
csípős chili paprika | 1 darab |
szerecsendió | 1 csipetnyi |
tojássárgája | 2 darab |
tejföl | 200 milliliter |
kelkáposzta vagy spenót | 100 gramm |
salotta hagyma | 1 darab |
fenyőmag | 2 evőkanál |
reszelt parmezán sajt | 100 gramm |
zsemlemorzsa | 2 evőkanál |
olívaolaj | 50 milliliter |
ricotta | 200 gramm |
Tálaljuk paradicsomszósszal.
Egy serpenyőben a forró olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát és a chili, amikor a hagyma megpuhult, dobjuk rá a felvágott kelkáposztát és az apróra vágott aszalt paradicsomot. Pirítsuk együtt rövid ideig, majd a végén adjuk hozzá a irított fenyőmagot. Hagyjuk a tölteléket kihűlni.