Spenótos, lazacos, sajtos frittata
Spenótos, lazacos, sajtos frittata
  • timer50 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • kemény sajt - 200 gramm
  • spenót - 300 gramm
  • Knorr Házias Zöldség Levesalap - 1 darab
  • füstölt lazac - 150 gramm
  • főtt burgonya - 6 darab
  • nagyobb tojás - 8 darab

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Kenjünk ki margarinnal egy nem túl mély sütőtálat. Fonnyasszuk meg a spenótot egy kis margarinon a levesalappal együtt.
  2. Verjük fel a tojásokat. Szeleteljük fel a krumplit. Tépkedjük szét a lazacot, reszeljük le a sajtot.
  3. Helyezzük a burgonyaszeleteket a sütőtál aljára. Tegyük rá a spenótot, szórjuk meg lazacdarabokkal. Tegyük a tetejére a sajtot. Öntsük rá a tojást. Süssük meg a sütőben kb, 20-30 perc alatt.