Feltöltve:

Spenótos, kecskesajtos rizottó

timer 45
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
Knorr Zöldségleveskocka2 darab
kecskesajt150 gramm
rizottó rizs400 gramm
reszelt parmezán100 gramm
száraz fehérbor100 milliliter
friss spenót500 gramm

Spenótos, kecskesajtos rizottó a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Mossuk meg, majd szárítsuk le a spenótot. Oldjunk föl 2 db zöldségleves kockát egy liter forró vízben. Hagyjuk gyöngyözve forrni. Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Pirítsuk meg őket 2 ek margarinon 5 percig.

2. lépés

Adjuk hozzá a rizst és pirítsuk tovább időnként megkeverve, míg üveges nem lesz. Adjuk hozzá merőkanalanként a zöldséglevest, mindig megvárva, hogy beszívja azt. Időnként keverjük meg.

3. lépés

Eközben fonnyasszuk meg a spenótot 1 ek margarinon. Majd szűrjük le és aprítsuk föl a spenótot. Adjuk a spenótot és a darabokra tört kecskesajtot a rizshez és keverjük el benne.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem