Feltöltve:

Spenótos-feta sajtos canelloni zöldséges ragu ágyon

timer 55
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

olíva olaj4 evőkanál
tejszín250 milliliter
hagyma2 darab
cukkini1 darab
feta sajt100 gramm
padlizsán1 darab
bazsalikom levél darab
Knorr Lasagne alap1 csomag
reszelt sajt4 evőkanál
canelloni tészta12 darab
piros kaliforniai parika1 darab

Spenótos-feta sajtos canelloni zöldséges ragu ágyon a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Pirítsunk meg 1 fej apróra vágott hagymát serpenyőben olívaolajon, majd öntsük hozzá a tejszínt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Forraljuk 3 percig.

2. lépés

Vágjuk a padlizsánt, a cukkinit és a paprikát apró kockákra , és forró olívaolajon pirítsuk meg. Öntsünk rá 250 ml vizet, majd adjok hozzá a Lasagne alapot, amely a mártásnak olaszos ízt és tökéletes sűrűséget ad. Szórjuk bele a bazsalikomleveleket, és forraljuk fel. Főzzük a mártást 5 percig. A kész mártást tegyük hőálló edénybe.

3. lépés

A másik fej hagymát vágjuk kockákra és pirítsuk meg olíva olajon. Adjuk hozzá a spenótot és pároljuk együtt néhány percig – a végén adjuk hozzá az összemorzsolt feta sajtot és keverjük össze.

4. lépés

Az így előkészített spenóttal töltsük meg a tésztacsöveket. A kész csöveket rendezzük el szépen a zöldséges ragun.

5. lépés

Öntsük le az egészet a tejszínes mártással és egyenletesen szórjuk meg reszelt sajttal. Tegyük az edényt a 180°C fokra előmelegített sütőbe, és süssük 40 percig. Tálaláskor díszítsük friss bazsalikomlevelekkel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem