Spenótos cannelloni
Spenótos cannelloni
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • tejföl - 4 evőkanál
  • vöröshagyma - 1 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • fokhagymagerezd - 3 darab
  • camembert sajt - 1 darab
  • spenót - 300 gramm
  • reszelt sajt - 10 dekagramm
  • canelloni tészta - 12 darab

Elkészítés:

  1. Főzzük meg a cannellonit sós vízben. Közben készítsük el a tölteléket.
  2. Keverjük el a Bolognai spagetti alapot egy pohár vízben, majd forraljuk fel, és tegyük félre.
  3. Vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát, pirítsuk meg őket forró olajon, majd adjuk hozzá a spenótot és kb. 5 percig süssük együtt.
  4. Vágjuk fel a camembert sajtot, és a tejföllel együtt adjuk hozzá a zöldségekhez.
  5. Ezzel a masszával töltsük meg a canellonikat, majd tegyük egy hőálló edénybe és öntsük le az előre elkészített bolognai szósszal. Ezután szórjuk meg reszelt sajttal és süssük kb. 10 percig 190 fokon.