Spárgás csirkerizottó
Spárgás csirkerizottó
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 2 dl
  • csirkemell - 40 dekagramm
  • Rama Classic - 10 dekagramm
  • tej - 2 dl
  • rizs - 15 dekagramm
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • trappista sajt - 10 dekagramm
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csokor
  • Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap - 1 csomag
  • spárgakonzerv - 20 dekagramm

Elkészítés:

  1. A válogatott megmosott rizst DELIKÁT8-cal ízesített vízben puhára főzzük.
  2. A felhevített RAMA Margarinban megpirítjuk az apró kockára vágott csirkemellet és a kockára vágott színes paprikát. Felöntjük a 2 dl tejjel és 2 dl vízzel elkevert Tejszínes fokhagymás csirke alappall és majdnem készre főzzük 5-7 perc alatt.
  3. Hozzáadjuk a darabolt spárgát, majd röviden összeforraljuk.
  4. Tálalás előtt keverjük össze a forró rizzsel, a reszelt sajttal, majd finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.