Spárgakrémleves tojással
Spárgakrémleves tojással
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Tojás - 4 darab
  • fagyasztott spenót - 100 gramm
  • sárgarépa - 100 gramm
  • Knorr Spárgakrémleves - 1 zacskó
  • teljes kiőrlésű bagett - 150 gramm

Elkészítés:

  1. A tojásokat főzzük meg, öblítsük le hideg vízzel, és pucoljuk meg.
  2. A sárgarépát hámozzuk meg, és reszeljük le csíkokra.
  3. A Knorr Spárgakrémlevest öntsük 500ml lobogú vízbe, majd főzzük 5 percig. Alkalmanként keverjük meg. Adjuk hozzá a spenótot, és főzzük össze.
  4. Adagoljuk a levest 4 tányérba. MIndegyikbe helyezzünk 1 tojást, és szórjuk meg a sárgarépa csíkokkal.