Spárgakrém leves baconös, almás, kék sajtos pirítóssal a Levesek kategóriában
A levest készítsük el annak tasakján található leírás szerint.
A bacon szeleteket süssük meg. Hagyjuk kicsit hűlni, hogy ropogósak legyenek.
Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki és vágjuk karikákra, vagy szeletekre. Egy serpenyőben forrósítsunk föl Rama margarint és az almaszeletek mindkét oldalát süssük meg kb.3-4 perc alatt.
Közben a kenyérszeleteket pirítsuk meg. Kenjük meg őket Rama margarinnal.
Tegyünk rájuk bébi spenót leveleket, majd tegyük rájuk a bacont, az almaszeleteket, és végül morzsoljunk rájuk kék sajtot.
A snidlinggel készült forró spárgakrémlevesnek remek kiegészítője az édeskés almával, a sós és ropogós baconnel és a karakteres ízű kék sajttal készült szendvics.