Spanyol gazpacho
Spanyol gazpacho
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • fokhagyma gerezd - 3 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • olívaolaj - 5 evőkanál
  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 2 darab
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • só - 1 teáskanál
  • paradicsomlé - 1 liter
  • kígyóuborka - 2 darab
  • őrölt bors - 1 csipetnyi
  • zöld paprika - 2 darab
  • cukor az ÍzesÍtéshez - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. Forraljuk fel a paradicsomlevet és adjuk hozzá a Knorr Marhahúsleves kockákat. Keverjük el, míg teljesen feloldódnak, majd adjuk hozzá a citromlevet és az egészet hűtsük ki.
  2. Vágjük fel az uborkát, a paprikát és a hagymát nagyon apró kockára. Zúzzuk össze a fokhagymát egy fél kiskanál sóval együtt.
  3. Adjunk minden zöldséget a leveshez, öntsük bele az olívaolajat és alaposan keverjük el.
  4. Ízesítsük Knorr Delikáttal, cukorral és borssal, majd tegyük hűtőbe 2-3 órára.