KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill
- 1 evőkanál
főtt, füstölt sonka
- 10 dekagramm
ecetes torma
- 1 evőkanál
morzsolt konzerv kukorica
- 4 evőkanál
Elkészítés:
A csirkemellet nagyon vékony csíkokra vágjuk, és fűszerezzük a KNORR grill fűszerrel. A sonkát is felcsíkozzuk, a szalonnát apró kockára vágjuk és serpenyőben kevergetve a zsírját kiolvasztjuk. Rádobjuk a hagymát, sonkát, és együtt pirítjuk.
Rátesszük a csirkemell csíkokat, néhány perc alatt készre pirítjuk. Ha a hús megsült fűszerezzük még a Delikát 8-al. Majd hozzákeverjük a kukoricát, ecetes tormát, végül felöntjük 2 dl vízzel és hozzáadjuk a tejfölt is. Kevergetve jól kiforraljuk és ízlés szerint a KNORR ételsűrítővel még besűrítjük,csipetnyi cukorral ízesítjük. Sűrű mártás lesz alatta.