Főtt sonka helyett füstölt sonkával vagy baconnel is készíthetjük. Kockákra vágva pirítsuk meg egy serpenyőben, mielőtt hozzáadnánk.
A kör vagy ovális alakú sütőedénybe tegyük a kinyújtott leveles tésztát, szurkáljuk meg villával, és és fedjük le sütőpapírral. Öntsünk babot a sütőpapírra, hogy ne emelkedjen meg nagyon a tészta, és tegyük előmelegített sütőbe, süssük 200 ° C-on 15 percig.
A spárgát vágjuk 1 cm-es darabokra, a sonkát pedig kockázzuk fel.
Készítsük el a szószt. Egy tálban keverjük össze a tejszínt és a tojást, borsozzuk, és keverjük el benne a Knorr alapot. Adjuk hozzá a sonkát és a spárgát.
Az elkészített masszát öntsük a kisült tésztába, és tegyük előmelegített sütőbe, 180 ° C-on süssük 25 percig. Az elkészült pitét darabokra vágjuk, és előételként tálaljuk.