Sonkába tekert spárga parmezános hollandi mártással besütve
Sonkába tekert spárga parmezános hollandi mártással besütve
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • füstölt sonka - 6 szelet
  • spárga - 1 csomag
  • parmezán sajt - 100 gramm
  • Rama Vajas Íz - 125 gramm
  • Knorr Hollandi mártás - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Reszeljük le a sajtot. Tisztítsuk meg a spárgát. Főzzük meg roppanósra 3 perc alatt bő, lobogó, sós vízben. Hűtsük le.
  2. Tekerjük be a sonkákkal a spárgákat. Ha több spárgánk van, mint sonka, akkor vágjuk a nagy szelet sonkákat kisebbekre. Majd tegyük be őket egy hőálló tálba.
  3. Készítsük el a hollandi mártást a tasakon leírtak szerint. Keverjük hozzá a parmezánt és öntsük a spárgára. Süssük 5-10 percig, míg a szósz rotyogni kezd és szépen megbarnul.