Feltöltve:

Sonkába tekert spárga parmezános hollandi mártással besütve

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

füstölt sonka6 szelet
spárga1 csomag
parmezán sajt100 gramm
Rama Vajas Íz125 gramm
Knorr Hollandi mártás1 csomag

Sonkába tekert spárga parmezános hollandi mártással besütve a Szószok kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Reszeljük le a sajtot. Tisztítsuk meg a spárgát. Főzzük meg roppanósra 3 perc alatt bő, lobogó, sós vízben. Hűtsük le.

2. lépés

Tekerjük be a sonkákkal a spárgákat. Ha több spárgánk van, mint sonka, akkor vágjuk a nagy szelet sonkákat kisebbekre. Majd tegyük be őket egy hőálló tálba.

3. lépés

Készítsük el a hollandi mártást a tasakon leírtak szerint. Keverjük hozzá a parmezánt és öntsük a spárgára. Süssük 5-10 percig, míg a szósz rotyogni kezd és szépen megbarnul.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem