Feltöltve:

Somlói galuska

timer 60
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tésztához

tojás6 darab
porcukor12 dekagramm
liszt15 dekagramm

Krémhez

hidegen keverhető csokoládés pudingpor2 csomag
tej1 liter
rum aroma1 darab
mazsola1 kevés
darált dió4 evőkanál
növényi tejszín5 dl

Elkészítés

1. lépés

A 6 tojásból a szokott módon piskótát készítünk. Krém készítése: a 2 csomag hidegen keverhető csokoládés pudingot 1 l tejjel kikeverjük, egy kicsit állni hagyjuk, hogy besűrűsödjön. A piskótát feldaraboljuk, majd a darabokat rumaromába áztatott mazsolával és dióval szórjuk meg. A krémet rétegesen rakjuk a pikótára úgy, hogy a rétegek közé tejszínhab is kerüljön. A tetejét tejszínhabbal díszítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem