Ráma | 15 dekagramm |
porcukor | 15 dekagramm |
tojás | 4 egész |
liszt | 15 dekagramm |
sütőpor | 1 csomag |
csokis puding | 2 csomag |
cukor ízlés szerint a pudingokhoz | 1 kevés |
tej | 1 liter |
mazsola | 1 darab |
meggybefőtt | 1 darab |
darált dió | 1 kevés |
tejszínhab | 1 darab |
Egy mikrózható edényben az olvasztott Ramát a cukorral, tojással, liszttel, sütőporral jól kikeverjük, 700 W-on 8 percig sütjük. Megfőzzük a pudingot. A tésztát kis kockákra daraboljuk, kis tálkákba, vagy egy nagyba tesszük egybe a fele tésztát, megszórjuk darált dióval, mazsolával, és lecsepegtetett meggybefőttel meglocsoljuk, majd a forró pudinggal. Megint tészta, mazsola, dió, meggy és a tetejére puding. Ha kihűlt tejszínhabbal tálaljuk.
Hozzászólások