Feltöltve:

Somlói galuska

timer 1
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Ráma15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
tojás4 egész
liszt15 dekagramm
sütőpor1 csomag
csokis puding2 csomag
cukor ízlés szerint a pudingokhoz1 kevés
tej1 liter
mazsola1 darab
meggybefőtt1 darab
darált dió1 kevés
tejszínhab1 darab

Elkészítés

1. lépés

Egy mikrózható edényben az olvasztott Ramát a cukorral, tojással, liszttel, sütőporral jól kikeverjük, 700 W-on 8 percig sütjük. Megfőzzük a pudingot. A tésztát kis kockákra daraboljuk, kis tálkákba, vagy egy nagyba tesszük egybe a fele tésztát, megszórjuk darált dióval, mazsolával, és lecsepegtetett meggybefőttel meglocsoljuk, majd a forró pudinggal. Megint tészta, mazsola, dió, meggy és a tetejére puding. Ha kihűlt tejszínhabbal tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem