Knorr Házias Tyúkhús Levesalap | 4 darab |
---|---|
kelbimbó | 50 dekagramm |
karfiol | 30 dekagramm |
sárgarépa | 2 darab |
szegfűbors | 3 darab |
babérlevél | 1 darab |
szemes bors | 5 darab |
fehérrépa | 1 darab |
zeller | 1 darab |
brokkoli | 30 dekagramm |
tejszínes ömlesztett sajt | 10 dekagramm |
közepes burgonya | 3 darab |
Sokzöldséges leves a Levesek kategóriában
Alaposan mossuk meg és tisztítsuk meg a zöldségeket. A karfiolt és a brokkolit szedjük rózsáira, a többi zöldséget vágjuk kockákra.
A zöldségeket 2 liter vízzel forraljuk fel, hozzáadva a babérlevelet, a borsot, a szegfűborsot, majd adjuk hozzá a Knorr házias tyúkhús levesalapot is.
Amikor a zöldségek megpuhultak, adjuk hozzá az ömlesztett sajtot és főzzük egy pár percig, amíg a leves kitisztul. A levest össze is mixelhetjük, hogy krémlevest kapjunk.