Feltöltve:

Sokszínű rakott zöldbab

timer 40
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl1 darab
tojás1 darab
olíva olaj2 evőkanál
tejszín2 dl
kapor1 csokor
piros kaliforniai paprika1 darab
sárga kaliforniai paprika1 darab
őrölt bors1 csipetnyi
Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap1 csomag
darált pulykacomb30 dekagramm
vágott zöldbab50 dekagramm
őrölt csemege paprika1 teáskanál
Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás1 csomag

Sokszínű rakott zöldbab a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A Knorr alap tartalmát keverjük el a tejszínnel, majd adjuk a félig kiengedett zöldbabhoz. Jól keverjük el, majd felezzük el. Egyik felébe keverjük a kis kockára vágott piros, a másikba pedig a sárga paprikát.

2. lépés

A húst pirítsuk meg az olajon, ízesítsük ízlés szerint sóval, borssal vagy Delikát 8-cal. Az egyik „színű” babot simítsuk egy margarinnal kikent tűzálló tálba. Szórjuk meg a finomra vágott kapor felével, kevés Knorr Fokhagymás Fűszerkeverékkel. Tegyük rá a darált húst, majd a másik „színű” babot. Szórjuk meg újra kevés Knorr Fokhagymás Villámpáccal és a maradék kaporral.

3. lépés

A tejfölt keverjük jól ki a fűszerpaprikával és a tojással, majd kenjük a a bab tetejére. Tegyük 200 oC-os sütőbe és süssük kb 20-25 percig.

Tálaljuk friss bagettel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem