víz | 2 liter |
---|---|
petrezselyemzöld | 2 evőkanál |
Knorr Marhahúsleves-kocka | 1 darab |
babérlevél | 3 darab |
liszt | 1 evőkanál |
fehérrépa | 2 darab |
olajbogyó | 20 darab |
csemege uborka | 5 darab |
hagyma | 2 darab |
zeller | 1 darab |
citrom | 1 darab |
vaj | 3 evőkanál |
sűrített paradicsom | 1 evőkanál |
marinált gomba | 5 darab |
halak | 1 kilogramm |
rákfarok | 7 darab |
Sok összetevős hal-szoljanka a Levesek kategóriában
Tisztítsd meg a halat és filézd ki, a fejekből és a gerincekből főzz alaplevet, beledobva a felaprított zellert, fehérrépát, hagymát és a babérlevelet.
A marinált gombát, a kapribogyókat, az olajbogyót és a csemegeuborkát aprítsd fel, pirítsd meg vajon, add hozzá a lisztet.Amikor az összetevők összeérnek, add a leveshez.
Add hozzá a Knorr marhahúsleves-kockát és főzd még 10 percig.
A vége előtt 20 perccel a halszeleteket és a rákfarkakat, a citromlevet és sűrített paradicsomot pirítsd meg. Add a leveshez és a szórd meg aprított petrezselyemzölddel.