Feltöltve:

Sóágyon sült csirkecomb burgonyapürével

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz10 dekagramm
tejföl1 evőkanál
tej1 dl
burgonya1 kilogramm
csirkecomb4 darab

Sóágyon sült csirkecomb burgonyapürével a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkecombokat jól alaposan megmossuk, megtisztítjuk.
Minden combot jól befűszerezünk, sóval borssal, és a fokhagyma granulátummal.
Egy tepsiben egyenletesen elterítjük a sót, és erre ráhelyezzük a befűszerezett combokat.
200 c fokos sütőben kb 45 percig sütjük. Hústűvel ellenőrizhetjük hogy mikor lesz puha, de a bőre is szépen megsül, ebből is láthatjuk hogy mikor van készen.

2. lépés

Amíg a sütőben sül a hús, elkészítjük a köretet.
A burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és feltesszük főni. A főző vizet sóval, és őrölt köménnyel ízesítjük. Amikor a burgonya már puha leszűrjük, burgonya törővel áttörjük.
Az áttört burgonyához hozzáadjuk a margarint, a tejfölt, és a tejet, és jól kikeverjük.
Ha nem elég sós, akkor sózhatjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem