Feltöltve:

Sertésszűz nyársak ketchupos mártogatóssal

timer 35
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

olaj1 dl
Globus Ketchup4 evőkanál
Globus Mustár1 evőkanál
sertésszűz80 dekagramm
Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás1 csomag

Sertésszűz nyársak ketchupos mártogatóssal a Előételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A sertésszüzet tisztítsuk meg, majd vágjuk kb. 3x3 cm-es kockákra.

2. lépés

A Knorr fűszerkeverékből vegyünk ki egy evőkanállal, majd keverjük el a mustárral és a ketchuppal. Ez lesz a mártogatósunk, tegyük félre felhasználásig.

3. lépés

A maradék fűszert keverjük el az olajjal és pácoljuk be vele a húskockákat. Hagyjuk benne 15-20 percig.

4. lépés

Ezután húzzuk a húskockákat nyársakra és grillrácson, vagy grillserpenyőn süssük meg őket kb. 8 perc alatt. Vigyázzunk, ne süssük túl, a sertésszűz hamar kiszárad. Sütögetés közben néhányszor megkenegethetjük a mártogatóssal. Tálaljuk friss salátákkal, vagy sült krumplival.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem