Rama Classic | 5 dekagramm |
---|---|
csiperke gomba | 10 dekagramm |
cukkini | 10 dekagramm |
kaliforniai paprika | 10 dekagramm |
bacon | 10 dekagramm |
habtejszín | 2 dl |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 2 dekagramm |
sertésszűz | 80 dekagramm |
fagyasztott röstiburgonya | 80 dekagramm |
Sertésszűz fűszerhabbal és röstiburgonyával a Főételek kategóriában
A megtisztított és darabolt sertésszüzeket fűszerezzük a KNORR Grill Fűszervarázzsal, és baconszeletekbe betekerjük.
A paprikát, a cukkinit és a gombát cikkekre vágjuk.
A habtejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan összekeverjük a zúzott színes borssal. Habzsákba töltjük a fűszeres habot, egy papírra rózsákat formázzuk vele, majd tálalásig hűtőbe rakjuk.
A húst az olvasztott RAMA margarinban megsütjük. Zsírjában megpirítjuk a paprikát, a cukkinit és a gombát.
A tetejére helyezzük a fűszerhabot, ami a forró húsra olvad majd. Forró olajon kisütött röstiburgonyával tálaljuk.