sertéshús | 8 szelet |
---|---|
napraforgó olaj | 4 evőkanál |
Knorr Milánói makaróni alap | 1 csomag |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 csomag |
tv paprika | 3 darab |
fagyasztott burgonya krokett | 45 dekagramm |
Sertésszelet paprikaraguval, burgonyás krokettel a Főételek kategóriában
A hússzeleteket fólia alatt húsverővel megütögetjük, majd ízles szerint fűszerezzük a KNORR Grill fűszervarázzsal.
Forró olajon megsütjük a szeleteket, majd kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt olajon lepirítjuk a csumázott, kockára vágott paprikákat, majd felöntjük 3 dl vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinéria alappal.
Felforraljuk, majd a hússzeleteket visszahelyezzük az alapba és hagyjuk, hogy együtt rotyogjanak rövid ideig.
Amíg a hússzeletek nagyon lassan párolódnak olajban megsütjük a burgonyás kroketteket, szép aranybarnára majd tálaláskor a húsok mellé helyezzük a tányérra.