A zöldségeket előkészítjük: a tisztított hagymát apróra vágjuk, a pucolt fokhagymát a kés élével megroppantjuk, majd szintén apróra vágjuk. A gombát megmossuk, leszárítjuk és felszeleteljük.
A sertéscombot megmossuk, leszárítjuk, megtisztítjuk, felszeleteljük. Sózzuk, borsozzuk, majd az olaj és margarin keverékén a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk. Kivesszük a húst a serpenyőből, félretesszük.
A maradék zsiradékra dobjuk a hagymát, üvegesre pároljuk. Megillatosítjuk rajta a fokhagymát, majd visszatesszük a szeleteket, és 1 dl vizet aláöntve, lefedve pároljuk 20 percig. Végül hozzáadjuk a gombát, majd a hideg tejjel elkevert Knorr Sajtszósz alapot hozzáöntve, kevergetve
4-5 perc alatt készre főzzük.
A tésztát lobogó, sós vízben a tasakon megadott idő alatt al dentére (fogkeményre) főzzük, majd leszűrjük. Apróra vágott petrezselyemmel megszórva a hús mellé kínáljuk.