Sertéssült
Sertéssült
  • timer90 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • bors - 1 teáskanál
  • fokhagymagerezd - 4 darab
  • Delikát ételízesítő - 1 evőkanál
  • zsír - 3 evőkanál
  • só - 1 teáskanál
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 2 darab
  • Globus Ketchup - 1 evőkanál
  • Globus Mustár - 1 evőkanál
  • sertéstarja - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. A húst egy darabban hagyjuk, nem szeletjük fel. Egy kés segítségével belenyomkodjuk a fokhagyma gerezdeket, befűszerezzük, egy éjszakát a hűtőszekrényben állni hagyjuk.
  2. Másnap kacsasütőbe rakjuk a zsírt, és a befűszerezett húst. 200 fokon 80 percig sütjük. Időnként egy kis vizet adunk hozzá és a zsírral locsoljuk. Pirosra sütjük, felszeleteljük és tálaljuk.