Sertéssült
Sertéssült
  • timer120 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sertéscomb (javasolt húsrész: dió) - 70 dekagramm
  • vöröshagyma - 1 nagy
  • olaj - 5 evőkanál
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Ízesítsük az egész sertéscomb darabot a Knorr Fűszerkeverékkel. Hagyjuk állni 15-20 percig.
  2. Tegyük a húst egy hőálló tálba, rakjuk köré a szeletekre vágott hagymát.
  3. Az olajat vagy zsírt forrósítsuk fel, majd öntsük a húsra. Öntsünk hozzá szűk 1 dl vizet, fedjük be az edény fedelével vagy alufóliával, úgy hogy a fólia ne érjen a húshoz.
  4. Előmelegített sütőben időről-időre meglocsolgatva süssük 170-180 °C-on 90 percig. Majd továbbra is locsolgatva süssük fólia nélkül 10-15 percig. Az elkészült húst tálaljuk a szafttal, ízlés szerint rizzsel, petrezselymes burgonyával.