Sertésragu , rizzsel, gombamártással a Főételek kategóriában
A sertés karajt felszeleteljük. Kicsit meg klopfoljuk mindkét oldalon.
Az egyik hagymát kockára vágjuk, félretesszük.
A hússzeleteket 2 oldalukon hirtelen megpirítjuk. Egy evőkanál margarinon megsütjük a hagymát , félrehúzzuk, sózzuk, borsozzuk, és 1 evőkanál pirospaprikát szórunk bele. Belehelyezzük a húsokat, megforgatjuk, pár percig pároljuk, majd felöntjük vízzel. Csak annyira hogy éppen ellepje, puhára pároljuk.
Közben a gombát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. Egy evőkanál margarinon megsütjük a másik, feldarabolt hagymát, sózzuk, borsozzuk, és 1 evőkanál piros aranyat teszünk hozzá. belekeverjük a gombát puhára sütjük. Ha kész, háromnegyedét kiszedjük, botmixerrel összemixeljük, felöntjük tejszínnel, és összeforraljuk.
A kiszedett rizs mellé a húsokat odahelyezzük, és leöntjük a gombamártással.