Sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával
Sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sovány sertéshús - 300 gramm
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 evőkanál
  • Hellmann's Chilis szósz - darab
  • Hellmann's Fokhagymás szósz - darab
  • szeletelt bacon - 12 darab
  • magozott aszalt szilva - 100 gramm
  • friss koriander zöld - 1 csokor
  • olaj - darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk a húst kb. 3x3 cm-es kockákra. Egy tálban keverjük össze a chili szószt, aprított koriander zöldet és a Knorr fűszerkeveréket. Forgassuk meg ebben a pácban a hús kockákat.
  2. Tekerjük be a húskockákat a bacon szeletekbe, majd húzzuk fel őket a nyársakra, felváltva az aszalt szilvával.
  3. Süssük meg közepesen forró grillen a nyársakat kb. 15 perc alatt, időnként megforgatva. Tálaljuk salátával, sült krumplival és a fokhagymás szósszal.