Sertéslapocka nyársak tzatzikivel
Sertéslapocka nyársak tzatzikivel
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person5 fő

Hozzávalók:

  • sertéslapocka - 700 gramm
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 csomag
  • dijoni mustár - 1 evőkanál
  • kígyóuborka - 1 darab
  • Menta - 1 csokor
  • olíva olaj - 4 evőkanál
  • Hellmann's Fokhagymás szósz - 200 milliliter

Elkészítés:

  1. Vágjuk a húst 2-3 cm-es darabokra. Egy tálban keverjük össze az olíva olajat, mustárt, Knorr fűszerkeveréket a hússal. Tegyük félre kb. 20 percre. Húzzuk föl a húsdarabokat a nyársakra. Közepesen forró grillen süssük meg őket, akár használhatunk hozzá alumínium tálcát is. Süssük kb. 20-25 percig, időnként megfordítva őket.
  2. Eközben készítsük el a szószt. Az uborkát mossuk meg, magozzuk ki, majd kockázzuk fel. Keverjük össze a finomra vágott mentát az uborkával és a Hellmann's szósszal. Tálaljuk a saslik mellé.