Feltöltve:

Sertéslapocka nyársak tzatzikivel

timer 45
mood Könnyű
person 5 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sertéslapocka700 gramm
Knorr Grill Fűszerkeverék1 csomag
dijoni mustár1 evőkanál
kígyóuborka1 darab
Menta1 csokor
olíva olaj4 evőkanál
Hellmann's Fokhagymás szósz200 milliliter

Ha szeretjük a csípőset, adhatunk a páchoz chilit is.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Vágjuk a húst 2-3 cm-es darabokra. Egy tálban keverjük össze az olíva olajat, mustárt, Knorr fűszerkeveréket a hússal. Tegyük félre kb. 20 percre. Húzzuk föl a húsdarabokat a nyársakra. Közepesen forró grillen süssük meg őket, akár használhatunk hozzá alumínium tálcát is. Süssük kb. 20-25 percig, időnként megfordítva őket.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Eközben készítsük el a szószt. Az uborkát mossuk meg, magozzuk ki, majd kockázzuk fel. Keverjük össze a finomra vágott mentát az uborkával és a Hellmann's szósszal. Tálaljuk a saslik mellé.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Grillezett karaj görög pácban

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sertéstarja barnasörben pácolva

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 2

Grillezett tarja mézes pácban

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sertéskaraj zsályával és almával

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

BBQ oldalas

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Chilis grillezett sertéskaraj

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1

Grillezett tarja cukkinivel

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0